Eerste lustrum is binnen: vijf jaar Leudal.Nieuws.nl!

Foto: John Hölsgens

LEUDAL – Vandaag vieren we een bescheiden feestje. Bescheiden omdat er altijd wel weer werk aan de winkel is. Maar toch, we mogen er best even bij stilstaan dat op 6 januari 2015 Leudal.Nieuws.nl het eerste nieuwsbericht de wereld instuurde…

Het was een roerige tijd waarin Leudal.Nieuws.nl begon. Brievenbussen in deze regio raakten overvol door het enorme aanbod aan weekkranten. Partijen zochten allemaal naar nieuwe wegen om inwoners en bedrijfsleven te blijven bereiken.

Dankbaar
Inmiddels is het stof wat opgetrokken en is duidelijk geworden welke media overleefden – zowel digitaal als op papier – en welke verdwenen, vaak na een schier eindeloze reeks fusies. Leudal.Nieuws.nl is blij bij de eerste groep te horen en daarom dankbaar voor het vertrouwen van u, bezoekers en adverteerders. Heel fijn dat u voor ons koos! Met honderdduizenden bezoekers per jaar zijn we bovendien nog steeds groeiende. We gaan daarom zeker niet achterover hangen. Uw belangstelling blijft dan ook onze motivatie om u het nieuws te brengen. Nieuws van om de hoek, zo vaak vergeten door de ‘grote jongens’. Soms triest, omdat het er nu eenmaal bij hoort, maar zonder effectbejag. Onafhankelijk, want iedereen mag zijn zegje doen. En het liefst vrolijk, omdat Leudal – hoe vaak er ook gemopperd wordt – gewoon een prachtige omgeving blijft om te wonen en te werken. Op naar de volgende vijf jaar dus!

Top 10
De diversiteit van onze berichtgeving blijkt ook wel uit de top tien van de meeste bezochte pagina’s in die vijf jaar. We hebben ze even op een rij gezet voor u, uiteraard met uitzondering van de voorpagina en rubrieksoverzichten. We hopen u nog vaak te mogen begroeten op Leudal.Nieuws.nl!

1. Gemeentesecretaris Noppers schiet met scherp
2. Zwaar ongeluk op N273 bij Haelen
3. Grootschalig openluchtspel ‘Vossen van de Spik’ onderdeel van 75 jaar bevrijding
4. Werkzaamheden zuidelijke brug over de Noorderplas, N280 tijdelijk dicht
5. Steekpartij op de Walk in Heythuysen
6. Lintjesregen 2019 daalt royaal over Leudal neer
7. Nieuwe omroep ML5 van start met zomerprogrammering
8. Hallo Leudal viert het lustrum volop
9. Laatste ‘Win Met De Zin’ jackpot voor Maikel Nijssen uit Baexem
10. Gratis kamperen op De Leistert voor inwoners van Leudal

Reacties