Gratis kamperen op De Leistert voor inwoners van Leudal

Foto: John Hölsgens

ROGGEL – Camping de Leistert in Roggel is door de ANWB andermaal uitgeroepen tot Topcamping. Ook de Duitse collega’s van de ADAC verleenden de kampeerplek de titel ‘Superplatz’.

De eigenaren van De Leistert zijn daar zo mee ingenomen dat de inwoners van Leudal in mei, als de temperaturen hopelijk iets aangenamer zijn, een weekend gratis kunnen kamperen. Dat weekeinde staat gepland vanaf 19 mei.

Europese top
Vorig jaar kreeg de camping eveneens het hoogste predikaat. Ook toen nodigde de leiding de inwoners uit voor een weekendje kamperen. Sterker nog: al vele jaren mag Camping de Leistert zich bij de top van Europa scharen. De afgelopen jaren werd dit eerst vormgegeven in de titel BestCamping, die werd uitgereikt door een samenwerking van ANWB en ADAC. Vanaf dit jaar worden de campinginspecties weer door ANWB en ADAC afzonderlijk uitgevoerd.

Vijf sterren
Alleen de parken met een maximale score van 5 sterren komen in aanmerking voor deze titel. De Leistert is dan ook bijzonder trots met dit schitterende resultaat.

Reacties