Hallo Leudal viert het lustrum volop

Foto: John Hölsgens

LEUDAL – Vanaf vandaag weer in de tijdschriftrekken en in uw brievenbus: Hallo Leudal, het maandmagazine over alles wat Leudal beweegt. Een speciale editie dit keer, want het blad bestaat vijf jaar.

Op 10 maart 2010 verscheen ‘De Parel van het Leudal’, zoals het toen nog heette, voor de eerste keer. Vijf jaar verder heeft Hallo Leudal een sterke ontwikkeling doorgemaakt. Het magazine groeide uit tot een veel gelezen, geliefd blad. Vanaf het moment van ontstaan, amper drie jaar na de vorming van de fusiegemeente, heeft het daarnaast absoluut bijgedragen aan een ‘Leudal-gevoel’.

HALLOLEUDAL03 VP

Teamwork
In deze jubileumeditie uiteraard een uitgebreide terugblik op de afgelopen periode, maar er wordt ook als vanouds vooruitgeblikt. Met aandacht voor onder andere de ontwikkelingen bij de bibliotheken, ‘Loeren bij de Boeren’ en het Magical Easter Weekend. Voor deze bijzondere gelegenheid echter, traden bovendien de mensen achter de schermen voor één keer op de voorgrond. Want hoewel het maken van een maandmagazine teamwork is mogen Koos Baats en Anja Baats-Vossen, van Aqua Media Adviseurs uit Haelen, toch wel als geestelijk vader en moeder van Hallo Leudal worden beschouwd.

Geen vanzelfsprekendheid
Koos weet dat het geen vanzelfsprekendheid is om iedere maand een Hallo Leudal te produceren: ‘Een boeiend blad om te lezen, dat ook blijft liggen op de leestafel, is interessant voor adverteerders. Want daar wordt over gesproken. Je kunt die twee zaken onmogelijk los van elkaar zien. Het vergt veel creatief denken en doorzettingsvermogen.’ Anja vult aan: ‘Natuurlijk is het magazine een deel van ons leven geworden, maar uiteindelijk maken we Hallo Leudal niet voor onszelf. Wij willen ook graag de verhalen blijven vertellen en laten zien wat er allemaal leeft in Leudal, zodat we iets terug kunnen geven aan al die ondernemers, clubs, verenigingen, stichtingen, kerken en de vele vrijwilligers die er actief zijn in deze gemeente’.

Meer lezen kan ook digitaal, via deze link.

 

Reacties