Zwaar ongeluk op de N273 bij Haelen

Foto: Flickr - Heiloo Online (CC BY-SA 2.0)

HAELEN – Een zwaar ongeluk met vier auto’s en twee vrachtwagens op de N273, heeft woensdagochtend rond 8.00 uur een 42-jarige automobilist uit Grathem het leven gekost.

Het gaat om de bestuurder van een auto die tussen de twee vrachtwagens beklemd raakte op de Napoleonsbaan, dichtbij de plek waar deze kruist met de Roermondseweg en Burgemeester Aquariusstraat. Hulpdiensten rukten massaal uit naar het ongeval. Maar voor het slachtoffer kwam alle hulp te laat.

Afgesloten
Er was een traumahelikopter opgeroepen en een politiehelikopter probeerde vanuit de lucht een beeld van de gebeurtenissen te krijgen. De weg was lange tijd volledig afgesloten voor verkeer. Kort na het middaguur werd de N273 weer vrijgegeven.

Reacties