Laatste ‘Win Met De Zin’ jackpot voor Maikel Nijssen uit Baexem

Foto: Radio 538

BAEXEM – Maikel Nijssen uit Baexem is de laatste winnaar van ‘Win Met De Zin’ van Radio 538 en wint daarmee de hoogste jackpot van dit jaar ter waarde van maar liefst 36.000 euro…

De afgelopen weken werd iedere werkdag, tussen 7.00 uur en 19.00 uur, aan het begin van elk uur de zin ‘Win met de zin = 538, Radio = 538’ uitgesproken door vier nationale én internationale sterren. De luisteraar die alle vier de namen wist te raden won de jackpot die opliep bij ieder fout antwoord.

Mysterieuze aanwijzingen
Maikel won de moeilijkste opgave van deze editie: waar eerdere opgaven al na een paar dagen werden geraden, wist Maikel na precies twee weken en twee mysterieuze aanwijzingen de laatste stem te herkennen. Hij maakte hiermee het lijstje van bekende namen compleet. De vier stemmen behoren toe aan rapper Jebroer, zwemster Ranomi Kromowidjojo, oud-schaatser Jochem Uytdehaage en zanger en muzikant Danny Vera.

Reacties