Woede in Leudal: weer autoruiten gesneuveld in Neeritter en Ittervoort

02 feb 2022, 12:57 Nieuws
naamloos1
NEERITTER/ITTERVOORT - Het lijkt een gebed zonder einde: dinsdagnacht was het opnieuw raak in Leudal-West. Dit keer sneuvelden er op tenminste negen plekken de ruiten van diverse auto's.
De meeste schade viel op te tekenen in de Driessensstraat in Neeritter. Maar ook in de Kortmanstraat in Ittervoort ging het glas in scherven.
Bellen
In Leudal vechten inmiddels woede en onbegrip om voorrang. De vernielingen zijn vermoedelijk veroorzaakt door het gebruik van een luchtdruk of gasdruk pistool, aldus de wijkagenten. De politie is bezig met een onderzoek en doet opnieuw via social media de oproep aan getuigen en slachtoffers om zich te melden. Men vraagt om zoveel mogelijk informatie en aangiftes door te bellen via 0900-8844, niet om aangifte via internet. Expliciet zal dan worden gevraagd naar de plek waar de auto stond, in welke richting de auto stond geparkeerd, de vermoedelijke pleegtijd van de vernieling, de omschrijving van de schade en het vermelden van eventuele camerabeelden of getuigen. Bij heterdaad/spoed: bel 112.