Open dag bij De Ortolaan en De Widdonckschool in Heibloem

11 mrt 2017, 14:50 Nieuws
open dag
HEIBLOEM - Sinds 1 augustus 2016 zijn de Ortolaan en Widdonckschool samengevoegd in het gebouw van de Widdonckschool in Heibloem. Sinds oktober wordt gebruik gemaakt van nieuwe technieklokalen dit terrein. Op maandag 22 maart kun je tijdens de opendag kennis maken met de leerkrachten van het SO en VSO.
Momenteel zitten er ruim 160 leerlingen op de school. Op VSO De Ortolaan wordt 'onderwijs op maat' aangeboden aan leerlingen in de leeftijd van twaalf tot twintig jaar. Hierbij wordt optimaal rekening gehouden met hun mogelijkheden en capaciteiten.
Kansen
De Widdonckschool biedt speciaal onderwijs aan leerlingen van zes tot veertien jaar. Rust, openheid, geborgenheid en betrokkenheid: dat wil men op deze school zichtbaar en voelbaar maken. Hier wordt in kansen gedacht: hoe kan ieder kind zich zo goed mogelijk ontwikkelen?
Tijdens de open dag op 22 maart kun je van 15.00 uur tot 17.00 uur terecht aan de Meijelseweg 2b in Heibloem. Meer informatie is te vinden op www.widdonckschoolheibloem.nl en www.ortolaanheibloem.nl .