MTB-toertocht op tweede kerstdag

28 nov 2015, 16:50 Sport
mountain bike jump
LEUDAL - Op tweede kerstdag wordt weer de bekende MTB-toertocht in het Leudal verreden. De organisatie van dit evenement, inmiddels een klassieker op de MTB-agenda, is in handen van Stichting Wielerevenementen Leudal.
De toertocht door de mooie natuur wordt opgezet in overleg met Staatsbosbeheer. Deelnemers kunnen kiezen uit afstanden van 30 en 45 kilometer.
Kinderparcours
Het parcours kent mooie beklimmingen en afdalingen door het uitgestrekte Leudalgebied. Voor kinderen tot twaalf jaar is een apart, korter parcours uitgezet. Zij kunnen gezamenlijk starten om 9.00 uur. Het dragen van een valhelm is voor iedereen verplicht.
Inschrijving
Onderweg is er een pauzeplaats opgenomen waar verzorging mogelijk is. Na afloop kunnen de deelnemers zich douchen. Er is ook gelegenheid om de fiets schoon te spuiten. Inschrijven is mogelijk vanaf 8.30 uur tot 10.00 uur, in de kantine van VV Haelen aan de Roggelseweg 48. Het inschrijfgeld bedraagt 5 euro per persoon, inclusief consumptie. Meer informatie is ook te vinden op www.wielerevenementenleudal.nl .