Vacature: enthousiaste medewerkers huishouding thuiszorg gezocht

26 jun 2023, 12:31 Nieuws
hulp in de huishouden
LEUDAL - Zoek jij een parttimebaan in gemeente Leudal, die qua werktijden ook nog goed te combineren is met een opleiding of schoolgaande kinderen? Ga aan de slag als hulp in de huishouding bij de cliënten van Land van Horne thuis!
Alsmedewerker huishouding thuiszorgondersteun je de cliënten bij de huishoudelijke taken en zorg je voor een schone en leefbare woning, zodat de cliënt zo lang mogelijk thuis kan blijven wonen. Die ene plek waar ze zichzelf kunnen zijn, elke dag weer. En daar ga jij natuurlijk respectvol mee om.
Geen zorgdiploma nodig
Voor deze vacature heb je geen zorgdiploma nodig
, sociaal sterk zijn is wel een must. Met uren variërend van 5 tot 22 per week en als werkdagen maandag tot en met vrijdag bepaal je zelf jouw beschikbaarheid. Alles gaat in overleg. Meer op zoek naar een vakantie- of bijbaan? Ook dan kun je als hulp in de huishouding aan de slag. Zolang je maar minimaal 17 jaar oud bent.
Meer informatie?
Neem dan gerust contact op met de teamcoördinatoren, via de klantenservice op 0900-333.55.55. Zij verbinden jou door met een van onze teamcoördinatoren huishouding. Gewoon doen! Bekijk de volledige vacature op deze website.