Brandweer Grathem zoekt vrijwilligers

23 jun 2023, 13:28 Nieuws
img 8088
GRATHEM - Werken bij de brandweer, zonder je huidige baan op te geven? Het kan! Honderden brandweermensen in de regio combineren brandweervrijwilliger zijn met hun werk of studie.
Werken bij de brandweer brengt actie, uitdaging en afwisseling in je leven. Als het nodig is laat je al je werk vallen, want iedere seconde telt. Jij bent degene die het verschil kan maken. Samen met je collega’s doe je ontzettend belangrijk werk, om trots op te zijn.
Kennis maken
Brandweer Limburg-Noord, vrijwillige brandweer Grathem, is op zoek naar mannen én vrouwen die deze uitdagingen niet uit de weg gaan. Heb je hart voor medemens, dier en omgeving? Maak dan een afspraak om kennis te maken op de kazerne of solliciteer direct. Je dient dichtbij de kazerne te wonen, want je moet binnen vijf minuten aanwezig kunnen zijn. Daarnaast dien je over een goede gezondheid en conditie te beschikken, in het bezit te zijn van rijbewijs B, een teamspeler te zijn, ingezet willen worden tijdens incidenten en een training te volgen. De dagopleiding duurt een jaar, de avondopleiding twee jaar. Klilk op deze link
voor meer informatie en het sollicitatieformulier.