Testen in de nieuwe coronasnelteststraat in Weert voor slechts 65 euro

28 jan 2021, 9:12 Nieuws
image0 3
WEERT - Op de Industriekade 46 in Weert, langs de sluis, is een commerciële coronasnelteststraat van MaxProMed geopend. Deze straat maakt gebruik van antigeen sneltesten (Roche) en PCR-testen.
De sneltest kost slechts 65 euro. Voor een PCR-test wordt 114 euro gerekend. Met deze prijzen is deze snelteststraat de goedkoopste uit de regio.
Zonder afspraak
Mensen die niet houden van een afname via een swab in de neus en/of keel, kunnen gebruik maken van een PCR-speekseltest aanbieden. Deze kost 124 euro en is dus een stuk aangenamer. MaxProMed, gevestigd in de oude Verkadefabriek langs het kanaal, vraagt met de prijs van 65 euro slechts de helft van de prijs die concurrent AED solutions op Kampershoek in rekening brengt voor een sneltest. Voor de sneltesten geld dat u binnen een kwartier al de uitslag heeft. Komt u voor een rt-PCR test, dan heeft u, op werkdagen wanneer u voor 12.00 uur getest bent, dezelfde avond nog de uitslag en uw officieel reiscertificaat. Verder is het uniek dat mensen op deze testlocatie zonder afspraak terecht kunnen. Slechts wanneer u een certificaat of een factuur op bedrijfsnaam nodig heeft, dient u vooraf een afspraak te maken. Langskomen kan op werkdagen tussen 7.30 uur en 13.00 uur en tussen 16.00 en 19.00 uur. In het weekend kunt u terecht van 10.00 uur tot 13.00 uur.
Betrouwbaar
Naast het feit dat testen bij MaxProMed snel, makkelijk en goedkoop is, zijn de testen ook nog eens zeer betrouwbaar. De gevalideerde Roche Antigeen Sneltesten waar het bedrijf gebruik van maakt, zijn met haar 98,83% betrouwbaarheid (en een specificiteit van 99,68%) namelijk beproefder dan de Abbott testen, waar de meeste teststraten gebruik van maken.Naast testen in de teststraat komt MaxProMed ook al langere tijd bij bedrijven op locatie om personeelsleden (preventief) te testen. Wanneer u belt verschijnen ze binnen vier uur met een zorgprofessional op uw locatie, en dat voor zeer schappelijke prijzen. Deze diensten bieden ze ook aan voor particulieren. Alles verloopt uiteraard volgens richtlijnen van de GGD, RIVM en met gevalideerde tests. Er wordt enkel samengewerkt met geregistreerde zorgprofessionals die onder de medische supervisie staan van Dokter Albert Swinkels.
Specialistisch bedrijf
MaxProMed, oorspronkelijk uit Budel, is een specialistisch bedrijf dat zich geheel focust op coronatesten en persoonlijke beschermingsmiddelen. Sinds maart heeft het bedrijf Europese overheden geholpen bij het verwerven van mondkapjes, handschoenen en schorten. Ook testen zij al sinds begin oktober op locatie bij bedrijven en particulieren. Momenteel hebben zij een snelteststraat in Belfeld (Blauwwater 12B), en sinds 24 januari is er dus een tweede teststraat in Weert bijgekomen. Voor meer informatie of het maken van een afspraak gaat u naar deze site , of bel snel naar 06-46.62.66.13.