Team Hulp bij de huishouding in het zonnetje

21 jul 2023, 9:18 Nieuws
2023 team hbh leudal rien geuijen 1 1
LEUDAL - Hier zie je slechts een klein gedeelte van het Team Hulp bij de huishouding (HbH) van Land van Horne, dat werkzaam is in de gemeente Leudal. Dit werkgebied omvat alle dorpen tussen Neer en Neeritter.
In werkelijkheid lopen er wekelijks ruim vijftig, bijna zestig medewerkers bij verschillende huishoudens binnen om ondersteuning te bieden in het huishouden.
Afwisselend
Daarmee maken ze voor veel cliënten echt het verschil, waardoor deze in een schoon thuis kunnen genieten van eigen haard. Teamcoördinator Rien Geuijen-Schijven zorgt onder meer voor de planning, zodat alle medewerkers weten waar ze nodig zijn. De werkzaamheden voor de HbH'ers zijn afwisselend, want iedere cliënt heeft andere wensen. Maar voor elk van hen geldt dat ze erg dankbaar zijn voor de hulp die ze krijgen.
Daarnaast biedt deze functie veel vrijheid om werkzaamheden in te plannen hoe het jou uitkomt, bijvoorbeeld in combinatie met je gezin of opleiding. Dus zoek je een baan waarbij je gewaardeerd wordt én de flexibiliteit hebt om je uren zelf in te delen? Check dan de vacature op deze website .