E-Village in het voorjaar: uitdagende groepsuitjes en familiedagen

27 apr 2018, 15:07 Nieuws
b79349c0 4117 4f11 bb53 5686f02e5120 2
ROGGEL - Op Koningsdag is E-Village geopend en kun je meedoen met de E-Village Koningsspelen.
Leg een parcours af met ouderwetse spelletjes als sjoelen, blik gooien, spijkerbroek hangen, Koninkje-prikje en oranjezoenen happen.
Meivakantie
Er wordt getrakteerd op Oer-Hollandse bitterballen, oranje tompoucen en andere lekkere dingen. Natuurlijk is er ook alle ruimte om lekker te gamen. Nieuw is bijvoorbeels Fornite. Verder is E-Village weer extra veel open in de meivakantie. Wat voor weer het ook is, je bent altijd zeker van een superleuke middag of avond. Vanaf 28 april tot en met 13 mei gelden de volgende openingstijden:
  • Dinsdag t/m donderdag van 13.30 uur tot 22.00 uur
  • Vrijdag en zaterdag van 13.30 uur tot 0.00 uur
  • Zondag van 13.30 tot 20.00 uur
Maandag 30 april en maandag 7 mei is E-Village gesloten.
Groepsuitjes en familiedagen
Heb je binnenkort iets te vieren, wil je eens wat anders ondernemen met je collega’s of zoek je als familie een leuk uitje voor jong en oud? Dan heeft E-Village precies wat je zoekt. Zoals blijkt uit het verhaal van de familie Cleven uit Echt. Voor hen is het een jaarlijkse traditie geworden. Iedere zondag voor Pasen trekt de familie er samen op uit. 'Zo houden we de familiebanden sterk en we vinden het bovendien heel gezellig om iets met elkaar te ondernemen' vertelt Ingrid Westerink-Cleven. Samen met haar oudste zus organiseert zij ieder jaar de familiedag. 'Het is begonnen na het overlijden van onze ouders. We gaan elk jaar samen naar de kerk om hen te gedenken. Aansluitend maken we er met alle broers en zussen met aanhang én kleinkinderen een mooie dag van. We zijn inmiddels met 32 man! Zo waren we al een keer in een escaperoom, speelden we het ‘Wie is de Mol-spel’ en dit jaar waren we bij E-Village in Roggel.'
GPS-spel
'Op de website van E-Village hadden we al snel een familieuitje gevonden: het GPS-spel De Moordzaak', gaat Ingrid verder. 'Echt iets voor ons om in teams als echte rechercheurs een moord op te lossen. In groepjes van 5 of 6 personen gingen we in Roggel op pad. Onderweg kregen we allerlei meerkeuzevragen en spannende opdrachten. Het leuke was dat we in overleg met E-Village ook vragen konden toevoegen over onze eigen familie. Dat hebben we natuurlijk gedaan! Het was heerlijk om met elkaar actief buiten te zijn. Aan het eind van de middag kwamen we weer terug bij E-Village. De jeugd ging gelijk door met gamen en wij hebben gezellig in het café van E-Village nagepraat over onze avonturen van die middag.'
American Grill
'Het was voor iedereen leuk. De jongste is 12 en de oudste is zestig. We hebben ons allemaal goed geamuseerd. De sfeer was heel relaxed en gezellig. We hebben de dag bij E-Village afgesloten met een American Grill. Dat was zalig! Er was veel keuze, ook voor de vegetariër in onze familie. En de prijs- kwaliteitverhouding is dik in orde. Ik kan echt niet anders zeggen dat dat we een superdag hebben gehad!', besluit Ingrid enthousiast.
Heb je binnenkort ook iets te vieren en ben je geïnspireerd geraakt? Kijk dan eens op de website
voor de mogelijkheden of neem contact op via telefoonnummer 06-44.91.61.29. Zoek je nog een leuk Moederdagcadeautje? Kom dan woensdag 9 mei gezellig gamen en sluit tussendoor aan bij Games & Crafts. Onder begeleiding kun je dan een superleuke sleutelhanger maken voor je allerliefste mama of oma. Voor de materialen wordt gezorgd en reserveren is niet nodig.
Music Night
Zaterdag 12 mei is er bovendien een gezellige muziekavond bij E-Village. De veelzijdige dj Harrie Bergh van Disco Limburg staat die avond achter de draaitafel. Met zijn warme en swingende muziek weet hij in no time een volle dansvloer te creëren. ER wordt gezorgd voor gratis snacks en andere hartige hapjes. De muziekavond begint om 20.30 uur en eindigt 1.00 uur. De entree bedraagt 5 euro per persoon.