Wegens succes herhaald: de Häörder kerstpakkettenactie

12 nov 2016, 15:09 Nieuws
girl 1092931 1920
HORN - Na de eerste, zeer succesvolle editie van vorig jaar verzorgt nieuwssite www.Häör.nl opnieuw een kerstpakkettenactie.
De lokale nieuwssite organiseert de actie net als de vorige keer in samenwerking met supermarkt Vermeulen, om dorpsgenoten die -om welke reden dan ook- geen fijn jaar hebben gehad te verblijden met een kerstpakket.
Diverse mogelijkheden
Iedereen kan, tot en met 21 december, op verschillende manieren een bijdrage leveren. Op de eerste plaats kan dit door het eigen kerstpakket af te staan. Dit kan bij supermarkt Vermeulen of bij Stichting Haor.nl (Daan Frost) op de Daalakkerstraat 33 in Horn.
Donaties
Daarnaast kan men lang houdbare producten kopen en deze afgeven aan de kassa bij supermarkt Vermeulen. Van deze producten worden dan kerstpakketten samengesteld. Daarnaast staan op verschillende plekken in het dorp collectebussen, waarin geld kan worden gedoneerd. Dit jaar bestaat bovendien voor het eerst de mogelijkheid om een bijdrage over te maken. Dit kan op de rekening van Stichting Haor.nl:Stichting Haor.nl, NL42 RABO 0313 4415 10 o.v.v. Kerst 2016.Uiteraard zal alles met de nodige discretie afgehandeld worden. Onder het motto: 'Door Häör, väör Häör!', danken voor uw steun!
Voor meer informatie kunt u terecht bij Supermarkt Vermeulen, of bel met Stichting Haor.nl: 06 4354 2461.