Wat vinden jongeren in Ell belangrijk?

15 nov 2022, 17:09 Nieuws
audio 15936 1920
ELL - Vrijdagavond 18 november is er in de Bachelor Club in Ell vanaf 21.00 uur een bijeenkomst voor de jeugd van het dorp. De Dorpsraad Ell wil graag weten welke onderwerpen cruciaal zijn voor jongeren. Daarnaast heeft de dorpsraad zelf ook nog informatie over actuele zaken te delen.
Toch beschouwt het bestuur van de dorpsraad zich bij deze gelegenheid vooral als 'gast' en toehoorder van de jongeren. De dorpsraad wil openstaan voor wat jongeren willen en hóe ze dat willen. Uit eerste hand horen wat er bij de jeugd speelt, dat is dus het hoofddoel van de bijeenkomst.
Informeel
Ell is een bruisend en ondernemend dorp vol activiteiten, met een rijk verenigingsleven en een mooi buitengebied. Maar wat is nodig om dit in de toekomst te kunnen behouden en versterken? Zijn er zaken die beter kunnen? Wat is de jeugd in Ell liever kwijt dan rijk? Loop jij als individu, met je vriendengroep, stichting, vereniging of bedrijf tegen bepaalde problemen aan? Zijn er samenwerkingen te bedenken, of heb je ideeën te delen? Alles is deze avond mogelijk. Het doel is om in een informele omgeving elkaar op weg te helpen.
Agenda
Waar nodig pakt de dorpsraad één en ander op en neemt contact op met de gemeente Leudal. Ideeën, vragen of andere zaken die aan de orde zouden moeten komen die avond kun je mailen naar [email protected], dan komen ze op de agenda. Zorg dat je er bij bent aan de Sebastiaanstraat 7 die vrijdag.