Vrenken Handelsonderneming: voor dak- en gevelbeplating

28 mrt 2023, 17:18 Nieuws
foto sandwichpanelen
HEYTHUYSEN – Vrenken Handelsonderneming is gespecialiseerd in de levering van sandwichpanelen, dakpanplaten, damwandplaten en potdekselprofielplaten; ook verkrijgbaar in restpartijen of tweede keus, voor aantrekkelijke prijzen. Bovendien worden alle bijbehorende bevestigingsmaterialen geleverd en wordt het zetwerk voor je gedaan.
Klanten kunnen voor een groot deel van de uitvoering terecht aan de Leveroyseweg 15 in Heythuysen.
Sandwichpanelen
Sandwichpanelen voor wand en dak zijn er uit eigen voorraad in diverse lengtes, diktes en kleuren. Tevens zijn dus dakpanplaten en damwandplaten verkrijgbaar. Nu de lente eraan komt, is dat een mooi moment voor het bouwen of verbouwen van een geheel onderhoudsvrij tuinhuis of schuurtje. Sandwichpanelen bekleed met potdekselprofielplaten en dakpanplaten, geheel afgewerkt met zetwerk, al deze materialen zijn bij Vrenken Handelsonderneming verkrijgbaar.
tuinhuis
Grote en kleine bestellingen
Zowel de particuliere als zakelijke klant bij Vrenken Handelsonderneming terecht. Voor grote of kleine bestellingen, eenmalig of terugkerend: de medewerkers staan graag voor u klaar. Bekijk ook het volledige aanbod op de website en vraag er een offerte aan.