Twaalfde Truckrun Weert ook door Ell

26 aug , 13:26 Nieuws
many transport trucks parked service station sunset ai generative
ELL - Op zondag 1 september vindt de twaalfde editie van de Truckrun Weert plaats. Het doel van dit jaarlijkse evenement is om mensen met een beperking een onvergetelijke dag te bezorgen, door ze als bijrijder mee te laten rijden in een vrachtwagen.

Deze vijftig kilometer lange toertocht loopt door de gemeenten Weert, Nederweert en Leudal.
Lach en een traan
Op deze bijzondere dag liggen een lach en een traan voor zowel de bijrijders-, de chauffeurs en de vrijwilligers altijd heel dicht bij elkaar. Filerijden was nog nooit zó leuk! Om ca. 12.15 uur zullen namens de gemeente Weert wethouders Michèle Ferrière en Thomas van Gemert het startschot geven. Daarna vertrekt de colonne van ruim tweehonderd vrachtwagens vanaf de Edisonlaan op het industrieterrein Kampershoek in Weert.
Doorkomsttijden
Enkele indicatieve doorkomsttijden zijn:
Molenakker : ca. 12.20 uur
Boshoven : ca. 12.30 uur
Moesel : ca. 12.45 uur
Stramproy : ca. 13.10 uur
Ell : ca. 13.30 uur
Nederweert-Eind : ca. 13.50 uur
Budschop : ca. 13.55 uur
Ospel : ca. 14.00 uur
Nederweert : ca. 14.10 uur
Rond 14.30 uur worden de eerste vrachtwagens weer terugverwacht bij het feestpaviljoen aan de Edisonlaan in Weert. Diverse artiesten zorgen daar de rest van de middag voor een fantastische sfeer met hun muzikale bijdrage en vanzelfsprekend is er ook aan een hapje en een drankje gedacht. Om 18.00 uur wordt de Truckrun Weert afgesloten.