Travel Counsellor Marianne Loijen: thuis in de hele wereld...

25 mrt 2023, 20:04 Nieuws
img 4328
HEYTHUYSEN - Je vakantie is iets om maanden naar uit te kijken. Maar soms weet je gewoon niet waar te beginnen. Of je hebt geen zin om uren te spenderen op het internet. Marianne Loijen uit Heythuysen is de expert om jouw reis vorm te geven.
Of je nu op vakantie wil in ons eigen, mooie Nederland, een stedentrip wilt maken met je vriendengroep of die grote droomreis wilt boeken: Marianne kan zorgen voor nét dat beetje extra. Zij is jouw vraagbaak vóór, tijdens én na je vakantie. 'Ik reis als het ware onzichtbaar met je mee' zegt Marianne.
Giraffen
Marianne is pas sinds 1 januari zelfstandig reisagent bij Travel Counsellors. Daarvoor werkte zij als uitvaartverzorgster, waarbij ze veel 'laatste reizen' moest regelen. 'Nu kan ik de mooiste aardse reizen voor je boeken, maar dan wel met een retourtje' lacht Marianne. Haar ervaringen met toerisme en reizen gaan echter veel verder terug. Ze is er in opgeleid, maar wat meer is, ze heeft zelf bijna de hele wereld al rondgereisd. En dat is goed te zien in haar huiskamer maar ook in de tuin, waar met name giraffen in alle soorten en maten een prominente plaats innemen. Zo krijgt de hof al een beetje de sfeer van de Afrikaanse savanne.
'Ik ben inderdaad helemaal gek van giraffen. Maar de spulletjes hier in huis komen overal vandaan. De grootste liefde voel ik zelfs voor een ander continent: Zuid-Amerika. Als ik daar ben, voel ik me pas echt thuis. Dus volgens mij ben ik gewoon in het verkeerde land geboren. En ik heb nog niet eens alles gezien. Er staan nog wel een paar landen op mijn lijstje...
Persoonlijk
Toch hoef je niet per se zo avontuurlijk te zijn aangelegd als Marianne zelf. 'Oh nee, wil je naar Amsterdam of bij wijze van spreken een hotelletje boeken in Thorn dan regel ik dat ook voor je. Mensen kunnen me voor alles bellen, appen of ik kom naar je toe. Het mooie van onder de vlag van Travel Counsellors werken is dat ik daardoor ben aangesloten bij alle belangrijke partijen, zoals ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Door mijn persoonlijke service te koppelen aan een eigen boekingssysteem kan ik ontelbare reizen voor je samenstellen. Daarbij werk ik samen met alleen maar betrouwbare leveranciers en organisaties.' Marianne kan bovendien dus putten uit een schat aan persoonlijke reiservaring. Maar ze staat te popelen om die van jouw uit te breiden, waarheen de trip ook gaat!
Nieuwsgierig geworden? Bel Marianne via 06-53.11.22.42. Mailen kan ook, naar [email protected]. En natuurlijk kun je ook al een voorproefje op je reis nemen via haar website .