Snel- en PCR-testen door MaxProMed in Belfeld en Weert

27 mrt 2021, 16:48 Nieuws
image1 2
BELFELD/WEERT - Hoewel minister Hugo de Jonge verwacht dat er binnenkort coronatesten in de supermarkt liggen, is het vooral fijn om vandaag al te weten waar je veilig kunt testen.
Natuurlijk is de zelftest op termijn een alternatief en wil iedereen zich graag voor een prikkie laten testen. Maar sinds november 2020 bieden meerdere snelteststraten in de regio van MaxProMed uitkomst.
Messcherp tarief
Je kunt elke dag, met of zonder afspraak, terecht op het industrieterrein in Belfeld. Op Blauwwater 12B, krijg je een veilige en betrouwbare sneltest. Ook de coronateststraat in Weert, aan de Industriekade 46, biedt dezelfde service. Deze bevindt zich aan het kanaal nabij de sluis, in de oude Verkade fabriek. Wat vooral fijn is aan een teststraat 'om de hoek; zijn de messcherpe tarieven; voor een bedrag van 65 euro kun je al een antigeensneltest laten uitvoeren, waarbij de uitslag binnen 10 tot 15 minuten bekend is. Wil je daar graag een testcertificaat bij, dan betaal je slechts 10 euro extra. Voor een PCR-test betaal je, inclusief testcertificaat 114 euro. Mocht je een hekel hebben aan een swab in de keel of neus, dan betaal je slechts 10 extra voor een PCR-speekseltest. Vóór 12.00 uur een PCR-test afnemen betekent dezelfde dag nog een uitslag. MaxProMed voldoet aan de strenge richtlijnen van het RIVM en de GGD. Je kunt zeven dagen per week terecht. De openingstijden op werkdagen zijn van 7.30 uur tot 13.00 uur en van 16.00 uur tot 19.00 uur op werkdagen. In het weekend van 10.00 uur tot 13.00 uur.
Eigen locatie
Bij een vermeende besmetting of brandhaard op de werkvloer, kan MaxProMed ook direct komen testen op de eigen locatie. De ‘Aan huis testservice’ wordt geboden aan zowel bedrijven als particulieren. Binnen vier uur na het eerste contact staan de BIG-geregistreerde zorgprofessionals bij je voor de deur. Dit kan al vanaf één persoon.
Voor bedrijven kan het tarief voor testen op locatie zowaar nog scherper; naarmate meerdere werknemers tegelijk worden getest is namelijk sprake van een hogere korting. Die specifieke staffel kun je vinden op de website www.maxpromed.com .
Na de lockdown
Op prijs alleen wint echter niemand de oorlog tegen dit virus. Service & snelheid zijn daarvoor minstens zo belangrijk. Dat gaat bij MaxProMed gelukkig hand in hand. Zonder afspraak langs kunnen komen in de teststraat is daarvan het bewijs, tenzij je graag een certificaat of reisverklaring ontvangt. Deze is noodzakelijk voor bijvoorbeeld een buitenlandse reis of een toekomstig bezoek aan een evenement. Een afspraak daarvoor plannen gaat kinderlijk eenvoudig en snel, via de specifieke link naar de afsprakenpagina op de website. Na de lockdown komen onze verworven vrijheden hopelijk snel terug. Om in het voorjaar de theaters, bioscopen, festivals en andere grote evenementen weer te kunnen bezoeken, speelt het testen dus een steeds belangrijkere rol. Als lokale testspecialist is MaxProMed de ideale partner om die ontwikkelingen te faciliteren en kunt je vertrouwen op een veilige sneltest. Met louter gebruikmaking van gevalideerde testen, bereiken zij een betrouwbaarheid van 98,7%. Niet voor niets gebruikt de GGD dezelfde Healgentesten, waarbij het wattenstokje niet meer zo diep in de neus hoeft. Alle testen vinden plaats onder supervisie van een arts.
Resistent
Hou er rekening mee dat, ook al ben je gevaccineerd, dit niet betekent dat je het virus niet meer hebt of kunt overdragen. De vaccinatie heeft ook geen invloed op de testuitslag. Er is een kans dat we naar een wereld gaan waarin de bevolking jaarlijks gevaccineerd zal worden. Niet alleen zal een vaccinatie in de tijd zijn uitgewerkt, maar ook kunnen er steeds nieuwe mutaties van het virus de kop op steken. Vergelijk het met de huidige jaarlijkse griepprik. Om die reden zal MaxProMed binnenkort nieuwe testen in haar assortiment opnemen waarmee de vaccinatiegraad gemeten kan worden, ofwel het percentage dat je nog resistent bent tegen corona.
Stay safe, stay negative. Voor meer informatie ga je naar deze site of bel naar 06-46.62.66.13 .