Open Dag bij vernieuwd MFC De Postkoets in Horn

26 jun 2023, 14:09 Nieuws
postkoets6
HORN - Afgelopen anderhalf jaar is het stichtingsbestuur van MFC de Postkoets, samen met de verenigingen, druk bezig geweest om het gemeenschapshuis opnieuw in te richten en tegelijk beschikbaar te houden voor de verenigingen.
Op dit moment is de inrichting zo ver gereed dat er gezocht kan worden naar een nieuwe exploitant. Momenteel wordt de woning bij MFC De Postkoets verhuurd. De bewoner vervult een aantal beheerderstaken die wekelijks aan de orde komen, omdat er nog geen exploitant is.
Vat bier
Maar voordat die er is, wil het stichtingbestuur met gepaste trots toch al tonen hoe MFC De Postkoets er tegenwoordig uit ziet en vooral welke verenigingen er momenteel dankbaar gebruik van maken. Iedereen is daarom uitgenodigd voor de Open Dag op zaterdag 1 juli, waarbij de gebruikers zich zullen presenteren. Deze Open Dag begint om 13.00 uur, eindigt om 17.00 uur en zal officieel worden geopend door de wethouder van de gemeente Leudal. Tussen 16.00 uur en 17.00 uur is er een borrel, waarbij een vat bier te beschikking wordt gesteld voor de bezoekers. Het volledige programma is via deze link te vinden.