Kerstlichtjestocht op herhaling in Neer

18 dec 2018, 8:36 Nieuws
lights 1106371 1920
NEER - Donderdag 20 december vindt in de straten van Neer een Kerstlichtjestocht plaats. Het gaat om een gezamenlijke activiteit van alle gebruikers van brede school De Hoepel.
Bij de vorige editie, in 2015 , liepen 900 mensen mee door een prachtig verlicht Neer.
Kerststal
Dit jaar kan men zich tussen 18.00 uur en 19.00 uur gratis inschrijven op de speelplaats van basisschool De Kwir. Op een negental locaties is er een stop waar verschillende activiteiten zijn georganiseerd. Zo is er is een levende kerststal, wordt een verhaal verteld, kunnen kerstwensjes worden opgehangen en er zal een tentoonstelling van kerststalletjes zijn, gemaakt door leerlingen
Verder zorgen muzikanten en muziekgezelschappen uit Neer zorgen voor sfeer op de verschillende halteplaatsen. Ouders, grootouders en kinderen kunnen naturlijk deelnemen aan deze tocht, maar ook mensen die geen kinderen op school hebben mogen meelopen. Tussen 20.00 uur en 20.30 uur vindt er een feestelijke afsluiting plaats op de speelplaats van de school, waarbij iedereen van harte welkom is. Iedereen kan, tegen betaling, genieten van een hapje, een drankje en muziek.