Herbergier Grathem is op zoek naar verpleegkundige of verzorgende IG

17 feb 2021, 13:33 Nieuws
img 6734
GRATHEM - De Herbergier is een zorgformule voor mensen met geheugenproblemen die niet meer zelfstandig kunnen wonen. In Herbergier Grathem wonen vijftien mensen, die de ruimte krijgen om zoveel mogelijk het leven voort te zetten zoals ze dat altijd geleid hebben.
Daarnaast biedt De Herbergier de mogelijkheid aan mensen om tijdelijk te logeren.
Kwaliteit van leven
Eigen ritme en gewoontes worden zoveel mogelijk gevolgd en er wordt gewerkt zonder enige vorm van bureaucratie. Door uit te gaan van wat de gasten nog wél kunnen en ze zoveel mogelijk mee te blijven nemen in het gewone leven, wordt een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven geboden. De zorgondernemers van Herbergier Grathem wonen wij zelf ook in de Herbergier en zijn 24/7 beschikbaar voor de gasten. Ter ondersteuning zijn zij op zoek naar een enthousiaste en betrokken verpleegkundige of verzorgende IG.
Solliciteren
Kortom, zoek jij een baan als verpleegkundige of verzorgende IG waar je met maximale tijd en aandacht kan zorgen en focust op welzijn? Heb jij ervaring in het begeleiden en ondersteunen van mensen met geheugenproblemen? En ben je een zelfstandige werker met de ambitie om de zorg beter en leuker maken? Solliciteer dan direct! Stuur voor 15 maart een e-mail met cv naar [email protected]. Voor inhoudelijke vragen kun je altijd contact opnemen via 06-23.83.53.18 (Saskia Beck) of 06-41.49.33.56 (Jeroen van Sommeren)