Fractievoorzitter Leon Linssen verlaat Samen Verder

09 aug 2023, 8:27 Nieuws
naamloos 1
LEUDAL - Leon Linssen, fractievoorzitter van Samen Verder verlaat de partij. Dat heeft Linssen dinsdag aangekondigd. Hij houdt zijn raadszetel en gaat verder als een zelfstandige, onafhankelijke fractie.
'Na een lange en zorgvuldige afweging heb ik besloten geen deel meer uit te maken van de fractie Samen Verder Leudal. Het lidmaatschap van de partij heb ik inmiddels opgezegd', aldus Linssen in een verklaring.
Pijn
Linssen: 'In toenemende mate werd mij duidelijk dat mijn inbreng niet meer op waarde werd geschat en soms zelfs als vervelend werd ervaren. Diverse incidenten in het recente verleden hebben dit gevoel versterkt. Die zorgden ervoor dat ik er me al een hele tijd niet meer thuis voelde bij Samen Verder. Als volksvertegenwoordiger wil ik met alle betrokkenen besluiten nemen die in het belang van de gemeenschap zijn. Ik had steeds meer de indruk dat feiten en argumenten ondergeschikt werden aan de mening van enkelen. Het is een hele stap om de partij die je bijna 22 jaar gediend hebt te verlaten en doe dit dan ook met pijn in het hart.'