Drive Through Pasen: tourritten in Nederland

23 mrt 2021, 10:39 Nieuws
travel 1426822 1920
LEUDAL - Door de verlenging van de coronaregelgeving, zijn er helaas maar weinig activiteiten om te ondernemen. Een uitje tijdens de paasdagen wordt lastig. Toch kan er op 4 en 5 april iets leuks buitenshuis ondernomen worden: een tourrit onder de naam Drive Through Pasen.
Tijdens deze tourrit kunnen gezinnen met een routeboek over de mooiste weggetjes van Nederland rijden en vinden zij onderweg letters via een spelapp. Het navigeren is een leuke uitdaging voor zowel volwassen als kinderen vanaf 10 jaar.
Lunchpakketjes
Er is een keuze uit vijf routes, verspreid door het hele land, waarbij er één ook via Heythuysen loopt. Maar je kunt natuurlijk ook onbekendere oorden opzoeken. Elke route bevat enkele drive-by tussenstops bij lokale horeca. Hier worden lunchpakketjes overhandigd met enkele paaslekkernijen. Bij de finish staat er tevens een mooi pakketje klaar om thuis van na te genieten. Inschrijven kan via de website www.rallysbcause.nl/pasen
Rally
De Drive Through op deze wijze was eerder al een groot succes tijdens Halloween en Valentijnsdag. Het organiserende bedrijf introduceerde in april 2020 de overkoepelende Drive Through Rally. Deze kan nog steeds elke dag verreden worden om mensen thuis, lokale producenten en (horeca)ondernemers door deze tijd te helpen.