We moeten keuzes maken die de aarde gezond houden en de biodiversiteit verhogen. Daar kun je best een steentje aan bijdragen door ecologisch te
koken, zonder een revolutie in je keuken. Ook de prijs moet natuurlijk niet de pan uit rijzen.
Tijdens een interactieve lezing op 8 mei in het
Bezoekerscentrum Leudal, aan de Roggelseweg 58 in Haelen, leer je hoe ecologisch en duurzaam kan samengaan met betaalbaar en lekker koken. Praktisch haalbaar, dus binnen beperkte tijd en met een beperkt budget. Je krijgt achtergrondinformatie en een aantal handige tips en tricks, waarmee je thuis meteen aan de slag kunt. Dat maakt het extra leuk de keuken in te duiken om een gezonde én lekkere maaltijd op tafel te zetten. De lezing begint om 19.30 uur en is gratis voor
Velt-leden. Niet-leden betalen slechts 3 euro. Inloop vanaf 19.15 uur. Presentatie is in handen van Rika Verhoef, Velt-docent, onderwijskundige, meesterherborist en voedingsadviseur.