Scherp de feestdagen in...

23 nov , 11:32 Advertorial
unnamed
KnippenbergKnives

HEYTHUYSEN - Nu de feestdagen naderen staan veel thuiskoks en barbecuefanaten te popelen om nieuwe recepten uit te proberen. En één ding valt daarbij op: wie met écht scherpe messen werkt kookt niet alleen sneller en veiliger, maar vooral met veel meer plezier.

Geen wonder dat steeds meer kookliefhebbers ontdekken hoe waardevol het is om hun messen zelf te kunnen slijpen.

Veel praktijk
Bij KnippenbergKnives in Heythuysen leer je die skill verrassend snel en toegankelijk. In een workshop van 2,5 uur leert keukenmessenmaker Jeroen Knippenberg deelnemers precies wat ze moeten weten om zelfstandig aan de slag te kunnen. Een klein beetje theorie, maar vooral veel praktijk; je neemt je eigen messen mee en gaat meteen praktisch oefenen. Het resultaat: een scherpere set messen én de kennis en kunde om ze zelf in topconditie te houden.

Starterspakket
Voor wie er thuis meteen mee verder wil, kun je een optioneel starterspakket bijbestellen met alle slijpmaterialen van de workshop. Zo kun je de techniek direct blijven toepassen. Op zoek naar een kerstcadeau waar iemand écht iets aan heeft? Zo’n workshop is een leerzame, praktische ervaring waar de ontvanger jarenlang profijt van heeft en waar koken stiekem ook een stuk leuker van wordt.

Kijk voor meer informatie en inschrijven op de website.