FIT+ voor Senioren: beweeg met plezier en blijf vitaal!

Foto: Totalbody

OSPEL – Als de jaren voorbijgaan, is fitheid niet meer vanzelfsprekend. Daarom is het van essentieel belang om actief te blijven!

Bij Totalbody worden ouderen dan ook aangemoedigd om fit te worden én te blijven. De FIT+ groepslessen zijn speciaal ontworpen met de oudere sporter in gedachten, waarbij zij intensief kunnen bewegen zonder de nodige aanpassingen uit het oog te verliezen.

Balans
Of je nu net begint met sporten of al ervaring hebt maakt niet uit. Bij Totalbody vind je oefeningen op verschillende niveaus, zodat je altijd kunt deelnemen en het beste uit jezelf kunt halen. De FIT+ groepslessen verminderen pijn en stijfheid, verbeteren je algehele conditie en balans en geven je de energie om volop van het leven te genieten.

Voordelen
Bij Totalbody kun je rekenen op persoonlijke en professionele begeleiding. ‘Onze ervaren trainers bieden gevarieerde oefeningen aan, aangepast aan elk niveau, en zorgen ervoor dat u op een verantwoorde manier traint om blessures te voorkomen en uw prestaties te maximaliseren’ vertelt Chantal Engbersen. Ontdek ook de vele voordelen van de FIT+ groepslessen voor je algehele fitheid: verbeter je conditie, versterk je spieren, verbrand vet, vergroot je lenigheid en voel je vitaal!

Plezier
Naast de fysieke voordelen staat bij Totalbody ook plezier voorop. Tijdens de gezellige en ontspannen lessen ontmoet u leeftijdsgenoten uit de buurt. Na afloop van de les is er tijd voor een kop koffie, waarbij vriendschappen ontstaan en leden ook buiten Totalbody ‘vaak samen activiteiten gaan ondernemen. Doe mee met FIT+ en ontdek een nieuwe wereld van beweging, gezelligheid en vitaliteit…

FIT+ vindt plaats op alle woensdagen van 11:30 uur tot 12:30 uur, aan de Ketelaarsweg 4 in Ospel. Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Chantal Engbersen. Je kunt bellen naar 06-24.74.04.86 , of stuur een e-mail naar [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen