Gezellig druk bij opening Albert Heijn Heerschap Haelen

Foto: Albert Heijn - The Arrows

HAELEN – Dinsdag was het in Haelen behoorlijk druk bij de opening van de nieuwe Albert Heijn van Stan Heerschap. In het eerste uur waren er naar schatting ruim 500 bezoekers.

‘Ik zag alleen maar blije gezichten’, vertelt supermarktmanager Rens Boonen.

Gemoedelijk
Volgens Boonen reageerden de klanten enthousiast. ‘Zij vinden de winkel lekker ruim en het grote aanbod erg prettig.’ Op de plek van de nieuwe AH in Haelen stond eerst een winkel van Jan Linders. Alle medewerkers daarvan zijn nu in dienst van Albert Heijn Heerschap. ‘De gemoedelijke sfeer is dus ook in de nieuwe winkel aanwezig’, geeft Boonen aan. De Albert Heijn aan het Linsenhof 5 in Haelen is open op maandag tot en met zondag van 8.00 uur tot 20.00 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen