Wereldlichtjesdag wordt in Heythuysen in ere gehouden

Foto: Facebook Fading Uitvaartzorg

HEYTHUYSEN – Elke tweede zondag van december wordt Wereldlichtjesdag gehouden. Op die dag steken mensen over de hele wereld om 19.00 uur kaarsjes aan, ter nagedachtenis aan overleden en vermiste kinderen.

Mariet van Fading Uitvaartzorg en Petra van Intence uitvaartbegeleiding organiseren dit in Heythuysen en willen iedereen hiervoor graag uitnodigen op zondag 10 december.

Stille tocht
De bijeenkomst begint om 18.30 uur op de parkeerplaats bij De Bombardon in Heythuysen. Om 19.00 uur worden de kaarsje ontstoken en begint een stille tocht naar de begraafplaats voor een moment van samenzijn, met muziek en voordracht. De muzikale omlijsting wordt door Peter en Miranda Verdonschot uit Nederweert verzorgd. Lichtjes zijn ook verkrijgbaar op de parkeerplaats voor 10 euro. De opbrengst daarvan gaat naar de Stichting Vergeet Me Nietjes. Voor meer informatie: Mariet Zanders (06- 246.652.11, [email protected]) of Petra van de Vin-Kwakman (06-163.173.63, [email protected]). De organisatie van Wereldlichtjesdag vindt plaats in samenwerking met de Vereniging OOK (Ouders Overleden Kinderen).

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen