Klanten komen bekende gezichten tegen bij nieuwe Albert Heijn Heerschap in Haelen

Foto: Albert Heijn - Andries van der Ree

HAELEN – Momenteel wordt in Haelen gewerkt aan een moderne en grote Albert Heijn Heerschap-supermarkt. De feestelijke opening is op dinsdag 14 november om 11.00 uur.

Supermarktmanager Rens Boonen en zijn team nodigen iedereen uit om langs te komen. ‘We vieren een gezellig feestje, met onder andere veel openingsacties en de bekende, levensgrote hamster.’ De eerste 150 klanten krijgen een lekkere kruimel puddingvlaai van Bakkerij Heerschap.

Groter
Alle medewerkers van de oude winkel van Jan Linders zijn nu in dienst van Albert Heijn Heerschap. Klanten komen daarom de bekende gezichten gewoon weer tegen. Nieuw is supermarktmanager Rens Boonen, een geboren Haelenaar. ‘Ik ben als 15-jarige in deze winkel begonnen. Later maakte ik de overstap naar Heerschap. Ik vind het geweldig om nu terug te keren naar Haelen. In deze winkel is immers mijn liefde voor het vak ontstaan. Samen met de vertrouwde medewerkers kijk ik er naar uit om klanten straks welkom te heten in onze nieuwe supermarkt.’ Hoewel de verbouwing binnen de bestaande muren blijft, wordt de winkel wel flink groter. Er komen brede gangpaden en ruim opgezette afdelingen. Albert Heijn Heerschap Haelen krijgt ook tien gloednieuwe zelfscankassa’s en een mooie bloemen- en plantenafdeling. Boonen en zijn collega’s staan 14 november enthousiast klaar. ‘We zijn trots op onze nieuwe winkel en zijn benieuwd naar de reacties van klanten’.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen