Samen sterk voor de Servaaskapel in Nunhem

Foto: Facebook Sint Servaaskapel Nunhem

NUNHEM – In Nunhem staat een prachtige kapel, de Servaaskapel. Een bijzondere plek waar jong en oud samenkomen. Waar je een kaarsje met een mooie intentie aan kunt steken, op een idyllische manier kunt trouwen of een kind kunt laten dopen. Een plaats waar tradities worden gekoesterd, zoals het jaarlijks bloementapijt en de processie met openluchtmis.

De Servaaskapel heeft echter dringend een restauratie nodig om te blijven bestaan. Daarom hebben de inwoners van Nunhem de handen ineengeslagen en zijn ze met man en macht bezig om geld in te zamelen.

Projectgroep
Veel inwoners doen iets op persoonlijke titel, in de vorm van een donatie, het inzamelen van statiegeld of andere acties. Daarnaast is er een projectgroep in het leven geroepen, voor het organiseren van grotere evenementen, met het doel geld in te zamelen. Meer daarover is te vinden op een speciale website. Ook op de Facebookpagina zijn veel nieuwtjes te ontdekken.

Lichtshow
Het grootste evenement gaat plaatsvinden in het weekend van 9 en 10 december. Dan staat alles rondom de Servaaskapel in het teken van kerst, met een kerstmarkt en spektakel voor zowel jonge als wat oudere kinderen. Ervaar deze Magische Kerst in een sprookjesachtige setting, met schaatsen, gezellige kraampjes, live muziek, hapjes en drankjes en een betoverende lichtshow op de Sint Servaaskapel. Op zaterdag 9 december van 11.00 uur tot 20.00 uur en op zondag 10 december van 11.00 uur tot 18.00 uur. Entree: 2,50 euro (kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis binen). Save the dates!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen