Gemeente gaat agrarische grond per 2024 opnieuw verpachten

Foto: Pixabay - (CC0-Public Domain)

LEUDAL – De gemeente Leudal gaat pachtvrije agrarische grond per 2024 opnieuw verpachten. Agrariërs uit Leudal kunnen zich hiervoor inschrijven.

Er is besloten de uitgifte van de per 1 januari 2024 vrijkomende geliberaliseerde pachtgronden via een openbare inschrijving per opbod te gaan uitvoeren, waarbij de hoogste inschrijver het perceel krijgt toegewezen.

Inschrijven
Informatie, inschrijfformulier en percelenlijst is hier te downloaden. Deze informatie is ook af te halen bij de balie van het gemeentehuis. Wilt u zich inschrijven? Het ingevulde inschrijfformulier dient te worden ingeleverd tijdens een openbare zitting in het gemeentehuis, op 3 november om 11.00 uur. Wilt u het inschrijfformulier eerder inleveren, stuur dan een mail naar [email protected] om een persoonlijke afspraak te maken. Aanlevering in een gesloten envelop met de vermelding ‘inschrijving pachtgrond 2024’. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met rentmeester, de heer Ivo Huntjens, via telefoonnummer 06-51.28.25.18 of per e-mail: [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen