Informatieve bijeenkomst over Zevenellen

Foto: John Hölsgens

LEUDAL – Maandagavond 30 oktober is er een informatieve avond over de ontwikkelingen op bedrijvenpark Zevenellen.

De gemeente Leudal heeft een informatief programma voor de geïnteresseerden samengesteld. Dagvoorzitter is Simone van Trier.

Presentaties
De avond wordt gehouden in de Bombardon, aan de Sint Antoniusstraat 2 in Heythuysen en duurt van 18.45 uur tot 20.45 uur. Na een welkomstwoord door de voorzitter en wethouder Robert Martens, zal er een presentatie zijn van het verkeersonderzoek door de firma Kragten met gelegenheid tot het stellen van vragen. Daarna volgt een presentatie van een potentiële vestiger. Ook hierbij is er de mogelijkheid vragen te stellen. Aanmelden is voor inwoners van Leudal niet nodig.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen