André Manuel in Roggel met show ‘De zieke geest’

Foto: Roger Cremers

ROGGEL – Cabaretier en muzikant André Manuel vindt de mens maar een mysterieus wezen. In zijn show De zieke geest dwaalt de cabaretier door het menselijk brein, op zoek naar antwoord op prangende vragen.

Waarom willen mannen bijvoorbeeld altijd een rol als seriemoordenaar, terwijl vrouwen genoegen nemen met een slachtofferrol? Wat maakt de ene mens een clown en de ander een president? Hoe word je een oorlogsmisdadiger, of juist een vredesengel? Bestaat er wel zwart zonder wit? En wat te doen met het grijze tussengebied?

Butplug
De Theaterkrant schreef: ‘Anderhalf uur heerlijk genieten, grinniken, schateren en besmuikt lachen. Met zijn uitspraak aan het begin van De Zieke Geest: ‘Wij zijn als mensen niet de kroon op Gods schepping, maar de butplug’ is de toon gezet.’ Zorg dat je er bij bent op 8 oktober vanaf 15.00 uur, want dan is Manuel te zien en horen in het Roggelse café Tonvannebekker. Kaarten zijn te reserveren via de website van Limburg Festival à 12,50 euro per stuk. Let op: het betreft staanplaatsen. Zitplaatsen zijn beperkt en niet te reserveren. Kaarten kunnen worden betaald bij aankomst. Café Tonvannebekker ligt aan de Kerkveldweg 1 in Roggel.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen