Fietstocht langs monumentale bomen in Leudal

Foto: BCL

HAELEN – Op zaterdag 16 september verzorgen de gidsen van Groen Hart Leudal een fietstocht langs markante bomen in het Leudal.

De tocht heeft een lengte van circa 23 kilometer en zal ongeveer 3,5 à 4 uur duren.

Aanmelden
Er wordt regelmatig gepauzeerd, waarbij er ruim aandacht aan bomen wordt geschonken. Ook wordt stilgestaan bij het verhaal achter de bomen. Het maximum aantal deelnemers bedraagt twaalf personen. Aanmelden is dus noodzakelijk en wel via [email protected], of telefonisch (0475-49.70.10) tijdens de openingsuren van het Bezoekerscentrum Leudal. Ook mensen met een scootmobiel kunnen zich aanmelden, zij kunnen aan een deel van de route deelnemen. Deelname kost 3,50 euro voor volwassenen en 1 euro voor kinderen. De start is om 12.30 uur bij Bezoekerscentrum Leudal, aan de Roggelseweg 58 in Haelen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen