Speurneuzenexcursie voor mensen met een verstandelijke beperking

Foto: BCL

HAELEN – Bezoekerscentrum Leudal en IVN Roermond nodigen mensen met een verstandelijke beperking uit voor een bijzondere tocht. Op 9 september verzorgen zij een unieke speurneuzenexcursie in het prachtige Leudalgebied.

Ervaren gidsen staan klaar om de deelnemers te begeleiden tijdens deze ontdekkingstocht. De wandeling kent een reeks spannende en educatieve momenten, waarbij op zoek wordt gegaan naar sporen van het rijke dierenleven in het gebied.

Start
Verzamelen is vanaf 13.30 uur, de wandeling start om 14.00 uur en duurt tot ongeveer 15.30 uur, waarna de begeleiding om 16.00 uur zal eindigen. Indien deelnemers geen eigen begeleider hebben, kunnen zij zich toch aansluiten bij de groep en worden zij vanaf de startlocatie begeleid. Na afloop kunnen deelnemers worden opgehaald bij het Bezoekerscentrum of, indien mogelijk, zelfstandig naar huis gaan. Voor leden van IVN is deelname aan deze speurneuzenexcursie gratis. Niet-leden zijn van harte welkom tegen een bijdrage van 3,50 euro per persoon. Aanmelding vooraf is vereist. Ook begeleiders zijn uitgenodigd om mee te doen en samen van de natuur te genieten.

Aanmelden
Aanmelden kan via e-mail op [email protected], of telefonisch via de balie van het Bezoekerscentrum: 0475-49.70.10. De balie is dagelijks geopend van 12.00 uur tot 16.00 uur, met uitzondering van maandagen. Locatie: Restaurant Sint Elisabeth’s Hof naast het Bezoekerscentrum Leudal, aan de Roggelseweg 56/58 in Haelen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen