Vijfde editie van Zomercarnaval in Ell

Foto: www.zomercarnavalell.nl

ELL – Komend weekend kun je in Ell de zomer feestelijk afsluiten. Op vrijdag 25 augustus 2023 vindt namelijk de vijfde editie van Zomercarnaval Ell plaats.

Vanaf 19.00 uur keert het gevoel van de vastelaovendj voor één zomeravond terug in Ell.

Hoondervel
In de grote feesttent zullen vele Limburgse carnavalsartiesten optreden. De avond wordt geopend door Rempetemp, gevolgd door Frans Theunisz, Beppie Kraft, Spik & Span, Promilaasj en Big Benny. Hoondervel sluit Zomercarnaval Ell knallend af.

Biercantus
Op zaterdag 26 augustus 2023 vindt dan nog het Zomerfeest Ell plaats. Die avond begint met een biercantus door het Oktoberfest Cantusteam en vanaf 22.00 uur speelt partyband The Velvet Roses. Voor beide evenementen zijn nog kaarten beschikbaar via www.zomercarnavalell.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen