Collectieve aanvraag compensatie energiekosten voor amateursportverenigingen

Foto: Pixabay - TaniaVdB (CC0-Public Domain)

LEUDAL  – De minister voor Langdurige Zorg en Sport heeft de Specifieke Uitkering Noodfonds Energie Amateursportverenigingen (SPUK NEAS) aangeboden aan gemeenten.

Het doel van de regeling is om de amateursportverenigingen eenmalig gedeeltelijk te compenseren voor de gestegen energiekosten over de periode 1 januari 2022 tot en met 31 december 2023.

Aanvraagformulier
Lukt het niet om als amateursportverenigingen in de gemeente Leudal de continuïteit te waarborgen door stijgende energiekosten in 2022 & 2023? Meld je dan tot uiterlijk 31 augustus aan om gezamenlijk in te schrijven voor deze regeling. De gemeente Leudal wil namelijk voor de sportverenigingen waarvoor deze regeling geldt een collectieve aanvraag indienen. Het aanvraagformulier kun je downloaden op deze pagina van de gemeentelijke website. Vul het in en stuur het naar [email protected]. Vergeet niet om het afschrift totale energiekosten kalenderjaar 2019 toe te voegen. Bij een gebroken boekjaar of contractjaar geldt het afschrift 2018/2019.Mocht je nog vragen hebben, dan kun je die ook mailen naar [email protected], of neem telefonisch contact op met mevrouw Aertssen of de heer Geraats via 0475-85.90.00.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen