Een weekend Pro Motocross op het circuit aan de Leveroysedijk

Foto: Pro Motocross

NEDERWEERT-EIND – Het circuit aan de Leveroysedijk in Nederweert-Eind is dit weekend voor even de hotspot voor de motorsport in Nederland. Aan de ene kant is er op het wedstrijdcircuit de sensationele Pro Motocross, aan de andere kant wordt als bijprogramma de Offroad Cup verreden.

Op zaterdag zijn er alvast de vrije trainingen van tot 17.00 uur. Op zondag vindt het hoofdprogramma plaats van 9.00 tot 21.00 uur.

Grote namen
Aan de start komen lokale en internationale helden. Zo nemen Romano Aspers (Herkenbosch), Raf Meuwissen (Sint Joost), Kyro Grispen (Echt) en vele andere het op tegen grote namen als Henry Jacobi (D), Kasimir Hindersson (FIN) en Adam Sterry (GB). Spannende races gegarandeerd. Publiekslieveling Lotte van Drunen is terug in Nederweert en ook dit jaar in twee klasses. Zo zal ze starten bij de dames én bij de 250cc Inters tussen de jongens.
Ook aan de jeugd is gedacht.
Zo komen de beginners met ruim dertig rijdertjes van nét 5 jaar aan de start in het ochtendprogramma. Daarna volgen de 50, 65 en 85cc met ook hier weer diverse toekomstige kampioenen, met als voornaamste namen Mason Maas (Weert) en Lenn Vaes (Meijel).

Entree tot en met 8 jaar gratis. 9 tot en met 14 jaar 10 euro en vanaf 15 jaar 15 euro (zondag). Bekijk ook het all-in VIP pakket. Details en tickets via deze site

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen