ZomerVISkaravaan voor de jeugd in Heythuysen

Foto: You Tube Sportvisserij Nederland

HEYTHUYSEN – Deelname aan de ZomerVISkaravaan 2023 is de unieke kans om kinderen kennis te laten maken met en te begeleiden bij het verantwoord vissen.

Ook deze zomer organiseren Sportvisserij Nederland en de Sportvisserijfederaties in samenwerking met lokale hengelsportverenigingen de ZomerVISkaravaan.

Googiebag
Tijdens deze ééndaagse events wordt het sportvissen gestimuleerd in de directe woonomgeving. Zorg dat je zondag 23 juli voor jouw kleine sportvisser vrijhoudt, want dan wordt in samenwerking met HSV Leudal het visevent voor kinderen van 8 tot en met 14 jaar verzorgd in Heythuysen. Op dit event is van alles te beleven: zelf vissen onder begeleiding van professionals, het zelf maken van je eigen vistuigje, leren behandelen en juist onthaken van een gevangen vis, leren werpen op targets en in gevecht gaan met grote vissen op de visdrilsimulator. Daarnaast krijgen alle kinderen een goodiebag en een gratis hengel.

Aanmelden
Dit JeugdVISevent duurt van 9.30 uur tot 14.30 uur en de activiteiten zijn niet tijdsgebonden, dus de kinderen kunnen vrij inlopen. Tijdens het event is er een hengel, aas en gratis drinken beschikbaar. Een lunchpakket dienen de deelnemers zelf mee te nemen. Aanmelden kan nu al via deze link, maar wacht niet te lang want het aantal deelnemers is beperkt.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen