Training Iedereen Doet MEE in Heythuysen

Foto: Pixabay - RoboMichalec (CC0-Public Domain)

HEYTHUYSEN – Voor de zomervakantie wordt nog één keer de training Iedereen Doet MEE gegeven in Heythuysen. Tijdens die training leren trainers, coaches en (bege)leiders van reguliere sport- en scoutingclubs hoe zij ook kinderen met adhd, autisme of lichte verstandelijke beperking met plezier kunnen laten meedoen.

De training bestaat uit twee avonden, op 27 juni en 4 juli.

Gratis
Als je deelneemt is het de bedoeling dat je beide avonden aanwezig bent. Gestart wordt om 19.00 uur en de training duurt  tot circa 21.30 uur. Deelname aan deze training is gratis maar de plaats is beperkt. Inschrijving gaat op volgorde van binnenkomst van de aanmelding. Na aanmelding ontvang je een bevestigingsmail met de adresgegevens van de locatie (dit kan een paar dagen duren). Mocht de training vol zijn, kom je op de wachtlijst te staan. Meer informatie is hier te vinden. Aanmelden kan op deze website.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen