Meer dan vijftig jacuzzi’s in beslag genomen in Ell

Foto: Faecebook wijkagenten Leudal

ELL – De politie heeft vrijdagmiddag een inval gedaan bij een loods in Ell. Daar troffen agenten in totaal 57 jacuzzi’s, 8 motoren, 2 boten en een vorkheftruck aan.

Alle goederen werden in beslag genomen. De spullen werden ontdekt na aanvullende informatie die volgde op de aanhouding, eerder die dag, van vier mannen op verdenking van betrokkenheid bij twee drugslabs in Brabant.

Chemicaliën
De politie ontdekte die labs in Eersel en in Hooge Mierde. De politie trof er onder meer ketels en jerrycans met chemicaliën aan. De verdachten werden allen in Eersel opgepakt. Het gaat om mannen uit Eersel (36), Veldhoven (47), Deurne (44) en Aarle-Rixtel (18). In Hooge Mierde was volgens de politie niemand in de buurt van het lab. De politie kwam de labs op het spoor via een ander onderzoek van de recherche. De actie tegen beide labs vond gelijktijdig plaats.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen