Tips gezocht rondom brandstichtingen in Leudal

HAELEN/NEER – In de periode december 2022 – maart 2023, vonden meerdere brandstichtingen plaats, waarbij het vermoeden bestaat dat deze met elkaar in verband staan.

Op 21 januari 2023 werd geprobeerd brand te stichten aan de toegangspoort van Kasteel Aldeghoor, aan de Kasteellaan in Haelen.

Personenauto
Daarnaast werd op 4 maart 2023 getracht om onder meer in Neer aan de Hanssum een personenauto in brand te steken. Als u meer weet u over deze brandstichtingen, de gebruikte personenauto en/of de persoon in het filmpje, neem dan contact op met de politie via telefoonnummer 0900-8844. Je mag ook een direct message (DM) via Instagram sturen naar de politie, onder vermelding van het nummer LB1R022122. Tenslotte kun je ook het tipformulier op de website van de politie gebruiken.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen