Het is bijna zover: haal je ‘pekske’ bij Plantinga Carnaval

HEYTHUYSEN – Het aftellen is begonnen! Nog maar een paar dagen en dan kunnen we weer los: vastelaovend… Ligt het ‘pekske’ al klaar? Zo niet, geen paniek! Bij Plantinga Carnaval in Heythuysen kun je altijd nog terecht.

Er komen zelfs nog heel bijzondere stukken binnen deze laatste dagen voor het grote feest begint. Zoals de neon bontjassen, in een beperkte oplage… Daar moet je dus wel snel bij zijn.

Genoeg
Maar ook al loopt het al dagen storm bij Plantinga, er is altijd nog genoeg te vinden aan pakken en blouses van de bekende merken, pruiken, handgemaakte hoeden en tooien. Voor jong en oud! Meer en beter is nergens te vinden. En natuurlijk geldt dat ook voor de afdeling schmink, want die kan uiteraard niet ontbreken de komende dagen. Dus rep je naar de Kouk 2a in Heythuysen en duik in het grootste assortiment carnavalsartikelen in de hele regio…

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen