Bussen en treinen staan klaar voor alle Vastelaovendsvierders

Foto: Arriva

LIMBURG – Tijdens de carnavalsvakantie, van maandag 20 februari tot en met vrijdag 24 februari, rijden treinen en bussen van Arriva volgens de vakantiedienstregeling.

Uitzondering vormen de onderstaande dagen en buslijnen:

  • Op maandag 20 februari rijden de bussen volgens de zondagsdienstregeling, met uitzondering van lijn 83 (Nijmegen-Venlo). Die rijdt volgens de vakantiedienstregeling.
  • Op dinsdag 21 februari rijden de bussen volgens de zaterdagdienstregeling. Met uitzondering van lijn 44 (Heerlen-Aachen) en lijn 83, die rijden volgens de vakantiedienstregeling.

Evenementen
Door diverse carnavalsevenementen rijden de bussen aangepaste routes.  Er wordt extra drukte in het OV verwacht. Vanwege optochten en plaatselijke drukte kan het voorkomen dat er ook ongeplande omleidingen en vertragingen zijn. Houd daarom rekening met eventuele langere reistijden tijdens de carnavalsdagen. Een compleet overzicht van aangepaste routes en omleidingen staat op arriva.nl/halte. Arriva adviseert reizigers voor vertrek hun reis te plannen via de reisplanner op arriva.nl.

Sjtasiefestasie
Op 18 februari is de Sjtasiefestasie in Roermond. Arriva zet dan langere treinen in tussen Nijmegen, Venlo en Roermond en tussen Roermond en Maastricht Randwyck. Vanwege de extreme drukte na afloop van de Sjtasiefestasie kan het voorkomen dat bussen vertraging oplopen. Houd dan ook rekening met een verlengde reistijd. Op dezelfde dag is ook de Boètegewoeëne Boètezitting in Venlo. Op station Venlo zal er een ingangscontrole plaatsvinden. Zorg dat je van te voren beschikt over een geldig vervoerbewijs.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen