Excursie: heiligennamen in de natuur

Foto: BCL

HAELEN – Vroeger waren heiligennamen en de natuur dicht met elkaar verweven. Wie kent bijvoorbeeld het Sint Janskruid nog en het verhaal waardoor het kruid deze naam heeft gekregen?

Op zondag 3 juli is er van 14.00 uur tot circa 16.00 uur een natuurexcursie met gidsen van Groen Hart Leudal, die tevens een zoektocht vormt naar de herkomst van deze namen of het verhaal achter de naamgeving.

Aanmelden
Vertrekpunt is Bezoekerscentrum Leudal aan de Roggelseweg 58 in Haelen. Kosten bedragen 3,50 euro p.p. voor volwassenen, terwijl kinderen tot 12 jaar voor 1 euro mee op pad mogen. Graag aanmelden via e-mail: [email protected] Telefonisch kan ook tijdens de openingsuren van het Bezoekerscentrum Leudal: 0475 – 49.70.10.

Reacties

Cookieinstellingen