Ontdek het Leudal wandelend: natuur, cultuur, historie

Foto: BCL

HEYTHUYSEN – Er valt nog altijd veel te ontdekken aan het Leudal. Voor bezoekers, maar zeker ook voor inwoners.

Ook tijdens een georganiseerde wandeling op 30 juni leer je de prachtige natuur beter kennen.

Flora en fauna
De al dan niet bekende flora en fauna vormen ook een aanvulling op onderwerpen die betrekking hebben op de cultuur en historie van ons unieke Leudal. Je leert er alles over tijdens de wandeling die start vanaf restaurant De Busjop, aan de Busschopsweg 9 in Heythuysen. Je bent op pad van 10.00 uur tot 12.00 uur. De kosten bedragen 3,50 euro per persoon. Kinderen tot 12 jaar mogen voor 1 euro per kind mee. Graag telefonisch aanmelden, tijdens de openingsuren van het bezoekerscentrum Leudal,  via 0475-49.70.10. Mailen kan ook: [email protected]

Reacties

Cookieinstellingen