Kliederen met modder mag op lokale Modderdag

Foto: BCL

HAELEN – Woensdag 29 juni wordt bij het Bezoekerscentrum Leudal een lokale modderdag gehouden. Van 14.30 uur tot 16.00 uur kunnen kinderen van 4 tot 11 jaar zich uitleven met verschillende soorten zand,klei en water, een modderbad nemen en lekker vies worden.

Uiteraard doe je kleren aan die modderig mogen worden en een handdoekje meenemen verdient ook aanbeveling.

Aanmelden
Deelnamekosten bedragen 3,50 euro, maar twee kinderen uit één gezin betalen samen slechts 5 euro. Aanmelden is noodzakelijk. Dat kan tot en met 26 juni per e-mail ([email protected]) of telefonisch via 0475-49.70.10, tijdens de openingsuren van het Bezoekerscentrum Leudal. Gevraagd: drie ouders om mee een oogje in het zeil te houden. Aanmelden hiervoor ook graag via de hierboven genoemde gegevens onder vermelding van e-mailadres en telefoonnummer.

Reacties

Cookieinstellingen