Bondsschuttersfeest Bussen-Schutten Neer met vertier voor jong en oud

Foto: Bussen-Schutten Neer

NEER – Op zaterdag 18 en zondag 19 juni organiseren de Bussen-Schutten, Broederschap van Sint Martinus, een schuttersfeest op evenemententerrein ’t Ligteveld in Neer.

Zaterdag 18 juni is vanaf 16.00 uur sponsorschieten. Vanaf 16.00 uur begint ook het muzikale programma, genaamd ‘Fieëst inne Sjöttewei’, met dj Willie. Vanaf 19.00 uur zorgt het Belgische Duo Whenever voor een avondvullende gezelligheid. Voor de kinderen staat er een springkussen en alle jeugd van 6 tot 16 jaar mag wedstrijdschieten met de windbuks. Die wedstrijd voor de jeugd start rond 17.00 uur.

Optocht
Op zondag 19 juni volgt dan het tweede Bondsfeest van de schuttersbond Juliana, met deelname van circa twintig schutterijen. Om 13.00 uur is de inspectie op het voetbalterrein en aansluitend vertrekt de optocht. De optochtroute loopt via Maasweg, Moerbeilaan, Wijnbeekstraat, Baand (défilé) en Waije. Op het feestterrein starten vanaf 15.00 uur de beoordelingswedstrijden en de schietwedstrijden. Na de optocht start direct de muziek in de tent, die zal worden verzorgd door de Hillstreet Band en aansluitend dj Willie. Voor de jeugd staat er ook deze dag een springkussen.

Omleiding
Parkeergelegenheid is bereikbaar via de Maasweg en het Ligteveld. Vanwege wegwerkzaamheden aan de Napoleonsweg zal verkeer, zowel vanuit Horn als vanuit Baarlo, worden omgeleid via de Heldenseweg. Op het schuttersterrein is de mogelijkheid om te pinnen.

Reacties

Cookieinstellingen