Na drie jaar stilte mag Ell Niño weer knallen

Déjà, één van de acts in Ell
Foto: Facebook PopEll

ELL – Na drie jaar stilte is het zaterdag 11 juni eindelijk weer zover: op het Scheijmansplein in Ell vindt dan de alweer 22e editie plaats van hét gratis Eller pleinfestijn, Ell Niño.

Een goed gevuld programma met voornamelijk Limburgse bands en artiesten en een enorme diversiteit aan verschillende muziekstijlen binnen de rockscene.

Line-up
Zo wordt Ell Niño wordt dit jaar geopend met alternatieve rock door de jonge Roermondse band KRAS, gevolgd door een akoestisch optreden van de Tungelroyse Steven Beelen. Het ook al Roermondse Déjà, geselecteerd voor het Zuiderstorm Festival en met als bandlid Ellenaar Martijn Peeters, opent het avondprogramma met folkpop. Het Brabantse Dexter Saint Jock speelt aansluitend indiepop, gevolgd door de progressive rock van Nem-Q. Ell Niño wordt knallend afgesloten met de poprock van New Bliss, gevormd door tweelingbroers Jelle en Jochum en zus Renske. Kijk voor meer informatie op www.stichtingpopell.nl of op Facebook.

Reacties

Cookieinstellingen